B-Team Corrosion Protection RO Ro   EN En   FR Fr   DE De   IT It   ES Es

Sablare industriala

sablare industriala, sablare bucuresti, sablare metal, sablare beton, sablare cu grit

Sablare industriala 

Pre-tratarea suprafetelor metalice si a structurilor industriale este extrem de importanta in procesul de aplicare a protectiilor anticorozive. Performanta diverselor protectii anticorozive aplicate pe suprafetele metalice depinde in mod direct de modul in care se realizeaza pregatirea suprafetelor.

B-Team Corrosion Protection detine toate echipamentele necesare pentru sablare, folosind cea mai recenta tehnologie in domeniu. Realizam sablari la toate gradele de curatare pentru suprafetele metalice definite prin ISO 8501-1:

 Sa1 – sablarea intregii suprafete metalice, prin indepartarea vopselei, mizeriei, resturilor, se accepta existenta unor urme de vopsea sau resturi in pondere mica

Sa2 – sablarea intregii suprafete metalice, se accepta prezenta unor pete superficiale de oxizi

Sa2 ½ - sablarea intregii suprafete metalice intr-un grad de 95% (suprafata perfect curata), se accepta puncte sau urme mici de zgarieturi

Sa3 – sablarea intregii suprafete metalice intr-un grad de 100% (nu se accepta resturi, urme, sau contaminare superficiala)

Sablarea se poate realiza in locatiile dumneavoastra folosind instalatii de sablare mobile. Toate lucrarile se realizeaza in deplina siguranta, respectand normele in vigoare de securitatea muncii.  

Realizam sablare uscata, umeda sau hidrosablare, in functie de gradul de curatare si rugozitate necesar, tipul suprafetei, mediul de lucru, timpul de executie dorit.

Executam atat sablare pentru suprafete metalice cat si pentru suprafete din beton sau caramida, cu scopul indepartarii depunerilor, resturilor, mizeriri, in vederea aplicarii unei protectii anticorozive excelente.

Pentru ca suntem specialisti in protectii anticorozive intelegem cel mai bine nevoia de a obtine suprafete curate, perfect sablate, astfel incat sa nu existe pierderi de materiale, si acoperirea sa se realizeze in conditii optime.

Indiferent de sistemul de acoperire pe care il alegeti, propriile echipamente de sablat ne permit sa curatam in profunzime orice suprafata inainte de aplicarea rasinilor, vopselurilor, cauciucului sau polimerilor ceramici.


Servicii protectie anticoroziva

Servicii de cauciucare
Servicii de placari antiacide
Servicii complexe de aplicare rasini
Vopsitorii antiacide speciale
Servicii de intretinere tehnica anticoroziva


 

Produse protectie anticoroziva

Descopera intreaga gama de produse pentru protectie anticorozivaContacteaza specialistii nostri in domeniul aplicarii protectiei anticorozive click aici.  

 

Détails supplémentaires