B-Team Corrosion Protection RO Ro   EN En   FR Fr   DE De   IT It   ES Es

Instalatii de galvanizare

instalatii galvanizare

Echipamentele de proces din statiile de galvanizare pot fi protejate impotriva coroziunii cu cauciucurile CHEMOLINE.

Datorita rezistentei crescute la diverse produse chimice, CHEMOLINE RT poate fi aplicat cu succes in protectia suprafetelor, la temperaturi extreme, de la -40° C la +120°C. Poate fi utilizat impotriva solutiilor acide, baze, vapori de apa, hipoclorit de sodiu sau acid cromic.

Piesele de metal supuse stresului chimic, de tipul acidului folosit la decaparea din interiorul tancurilor si bailor galvanice, pot fi protejate impotriva coroziunii prin aplicarea materialelor CHEMOLINE 70 si CHEMOLINE 70 CN. Acestea dezvolta o rezistenta excelenta impotriva acidului clorhidric concentrat precum si la temperaturi inalte.

Sistemele de rasini sintetice ranforsate LINING 74 si LINING 65 au proprietati deosebite ce le confera o rezistenta foarte buna la stresuri chimice si mecanice.

Pentru protectia substraturilor din beton este recomandata utilizarea caramizilor si gresiilor antiacide. Pentru o placare ceramica cat mai eficienta va punem la dispozitie si mortarele antiacide speciale pe baza de rasini sintetice, dintre care amintim: mortare epoxidice, mortare pe baza de silicati, mortare furanice sau pe baza de rasina vinilesterica (poliesterica).

 

Aplicatii specifice:

  • Bazine de galvanizare

  • Rezervoare

  • Bazine de decapare

Solicitar detalles adicionales